Escaladei 1200_600

Senderisme Priorat

Senderisme Priorat i en la Serra del Montsant

[lightframe shortname=”barcelonawalking” fallback=”simple” full_items=”yes” flow=”148736″ view_item=”133718″]Reserva Ara[/lightframe]

A prop de Barcelona senderisme Priorat i a dues hores de cotxe, és una excursió d’un dia on podrà combinar la caminada  i un tast dels millors vins.

Destaquem:
  • Gaudirà de la regió del Priorat. Els excursionistes quedaran captivats pels vins i les meravelloses vistes.
  • Assolirà el cim de la muntanya del Parc Natural del Montsant.
  • Viurà els orígens de la història en el Monestir d’Escaladei.
  • Quedarà impressionat per les extenses vistes d’una de les millors terres de vi.

Senderisme Priorat-1

Senderisme Priorat-2

Senderisme Priorat-4

Descripció.

Gaudeixi dels orígens de la història a Escala Dei (1194), aquest és el monestir cartoixà més antic d’Espanya. Siurana va ser un lloc estratègic a Catalunya durant el període de la Reconquesta. Podrà veure vistes impressionants i l’extensa terra, mare d’un dels millors vins del país.
En aquesta ruta, vostè coneixerà persones i llocs que els turistes difícilment visiten.

El millor vi.

A la comarca del Priorat s’han estat fent vins de qualitat des de fa molt de temps, però no va ser fins a mitjans dels anys 70 del segle passat, que aquest producte va començar a ser més conegut. La garnatxa és una varietat tradicional de raïm cultivada en aquesta zona. La qualitat del clima i la terra seca, crea les condicions adequades per a produir vins de gran qualitat. Vostè podrà percebre l’olor de la terra àrida, sentir el seu tacte paradoxalment suau i fruir del seu clima. Els seus habitants són pacífics i sempre hospitalaris amb els visitants. No serà un turista estàndard, vostè serà un convidat d’honor en una celebració de llum i color. Tot caminant pel Parc Natural del Montsant, descobrirà uns paisatges espectaculars i, amb l’ajuda dels nostres guies, vostè gaudirà de la perfecta programació d’una activitat completa. S’integrarà en la geografia i la cultura d’aquesta regió.

Registre:

Book Now